Neděle 22. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Dobrušští profesionální hasiči zasahovali při dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se stala v Dobrušce. V jednom z vozidel cestovala malá holčička, která si stěžovala na bolest krku. Byla jí přivolána zdravotnická záchranná služba, která jí ošetřila.

Jednotka řídila v místě události kyvadlově dopravu. Po vyšetření nehody Policií České republiky hasiči odtlačili vozy mimo komunikaci. Poté vozovku uklidili a silnici po 9. h plně zprůjezdnili.

Profesionální hasiči z obou královéhradeckých stanic byli přivoláni k zabezpečení místa v Plotištích nad Labem, kde byl nalezen „barel“ s neznámou látkou. Jednotky na místě zjistily, že se jedná o plastový kanystr, v němž je vyjetý olej.

Kontaktovány byly Technické služby i firma Marius Pedersen. S ohledem na večerní dobu nálezu nebyl nikdo ochotný si kanystr převzít. Jednotka jej tak odvezla s sebou na stanici.

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové vyjížděli dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se stala v ulici Okružní v Hradci Králové. Jedna osoba utrpěla zranění a hasiči jí poskytli předlékařskou péči.

Poté byl zraněný převezen sanitním vozem do nemocnice. Hasiči společně s Policií České republiky řídili v místě události dopravu. Po uklizení komunikace se jednotka vrátila zpět na stanici.