Sobota 28. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolní hasiči ze Solnice byli krátce před 19. hodinou přivoláni k dopravní nehodě, která se stala u obce Libel. Při čelním střetu dvou osobních vozidel byli zraněni tři lidé. Hasiči asistovali záchranné službě s ošetřením zraněných účastníků nehody a pomohli s jejich transportem do sanit.

Obě havarovaná vozidla zabezpečili proti požáru a odpojili autobaterie. Provozní náplně, které unikly z poškozených aut, zasypali sorbentem a odstranili z vozovky. Pro potřeby policejního vyšetřování nehody nasvítili místo události. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Foto: Policie ČR

K úklidu vozovky po dopravní nehodě osobního vozidla vyjeli profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem. K nehodě došlo na silnici mezi obcemi Hajnice a Brusnice. Řidič osobního vozidla z dosud nejasných příčin havaroval a skončil s vozidlem na boku mimo vozovku.

Hasiči po příjezdu na místo zabezpečili vůz proti požáru a odpojili autobaterii a převrátili ho zpět na kola. Na místo byli přivoláni pracovníci Správy a údržby silnic k ošetření namrzlé vozovky. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové byli v 19:09 hodin přivoláni k úklidu vozovky po dopravní nehodě dvou osobních vozidel v Kladské ulici v Hradci Králové. Při příjezdu hasičů na místo byla nehoda již vyšetřena a zadokumentována Policií ČR.

Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči zabezpečili vozidla proti požáru a úniku provozních látek. Z komunikace odstranili střepy a plastové části a obě vozidla odtáhli z křižovatky. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Jednotka profesionálních hasičů z Vrchlabí zasahovala v podvečer u dopravní nehody, která se stala v části Hořejší Vrchlabí. Řidič osobního vozidla z dosud nejasných příčin vyjel ze silnice a narazil do stromu. Při nehodě byla jedna osoba zraněna.

Hasiči po příjezdu na místo asistovali záchranné službě s ošetřením a transportem zraněné osoby do sanity. Následně zabezpečili automobil proti požáru a úniku provozních náplní. Příčiny nehody šetří Policie ČR.