Sobota 21. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Dvě jednotky profesionálních hasičů z centrální stanice Hradec Králové a dobrovolných hasičů z Černilova vyjely k dopravní nehodě, která se stala u obce Libřice.

Při nehodě osobního vozidla, které skončilo v příkopu, byla jedna osoba zraněna. Ta byla na místě ošetřena a převezena záchrannou službou do nemocnice. Hasiči zajistili osobní auto proti požáru a úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou vyjeli k dopravní nehodě, která se stala u Nového Města nad Cidlinou. Při nehodě osobního vozidla byla jedna osoba zraněna. Tu hasiči ve spolupráci se záchranáři opatrně vyprostili z havarovaného vozidla.

Následně byl zraněný řidič převezen do nemocnice. Hasiči provedli u auta protipožární opatření a odpojili autobaterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

K dopravní nehodě dvou osobních vozidel vyjeli profesionální hasiči z Jičína do ulice Barákova v Jičíně – Novém Městě. Jednalo se o lehčí dopravní nehodu bez zranění, kde jednotka hasičů nemusela zasahovat. Hasiči ale zjistili na vozovce únik oleje z neznámého vozidla, který vlivem deště znečistil vozovku na ploše zhruba 250 metrů.

Látku na silnici zasypali sorbentem a na místo povolali pracovníka Technických služeb, který zajistil dočištění vozovky.