Úterý 24. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Profesionální hasiči z Hořic v Podkrkonoší zasahovali u dopravní nehody dvou osobních automobilů a kamionu, která se stala v obci Podhorní Újezd a Vojice v části Vojice. Hasiči po příjezdu ošetřili zraněnou osobu, která byla následně odvezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Z vozidla unikaly pohonné hmoty, hasiči provedli na vozidlech protipožární opatření a řídili dopravu. Po vyšetření nehody Policií České republiky odklidili havarovaná auta stranou a uklidili komunikaci. Krátce před 16. h byla vozovka zcela zprůjezdněna a hasiči odjeli zpět na stanici.

Profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou vyjížděli k dopravní nehodě dvou osobních automobilů, která se stala v obci Synkov – Slemeno v části Jedlina. Jedna zraněná osoba byla ošetřena zdravotnickou záchrannou službou a odvezena sanitkou do nemocnice.

Hasiči provedli na vozidlech protipožární opatření a místo předali Policii České republiky. Obě vozidla byla naložena odtahovou službou. Vozovka byla po dobu události průjezdná jedním pruhem.

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové vyjížděli k dopravní nehodě dvou osobních automobilů a nákladního automobilu, která se stala v ulici A. Dvořáka v Hradci Králové.

Jedna osoba utrpěla zranění a hasiči ji museli ve spolupráci se zdravotnickou záchrannou službou z vozidla vyprošťovat. Následně byla osoba převezena sanitkou do nemocnice. Hasiči předali místo události Policii České republiky a odjeli.

Profesionální hasiči z Trutnova byli přivoláni do ulice Kladská v Bohuslavicích k dopravní nehodě osobního automobilu, který skončil převrácený na střeše. Z vozidla unikaly pohonné hmoty, vytékající olej hasiči jímali do kanystru.

Do příjezdu Policie České republiky hasiči kyvadlově řídili dopravu. Poté byla na pár minut z důvodu vyprošťování automobilu komunikace zcela uzavřena. Nehoda se obešla bez zranění.