Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Bez zranění se obešla dopravní nehoda, která se stala včera odpoledne v ulici Bratří Štefanů v Hradci Králové. Na místo události vyjeli královéhradečtí profesionální hasiči z centrální stanice s rychlým zásahovým automobilem a cisternou. Hasiči provedli u vozidel Mazda a Citroën protipožární opatření a odpojili autobaterie.

Po dobu policejního vyšetřování řídili v místě dopravu. Po zadokumentování události Policií ČR hasiči odtáhli vozidla a očistili vozovku od střepů a plastových částí. Poté se vrátili zpět na základnu.

Jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice Hradec Králové vyjela k hlášenému požáru podlahy v rodinném domě v Kmochově ulici v Hradci Králové. Při příjezdu hasičů na místo určení byl požár v kuchyni již uhašen uživatelkou domu. Hasiči pouze přirozenou cestou odvětrali místnost.

Požár textilní předložky na podlaze v kuchyni zřejmě způsobil uživatel domu nedopalkem cigarety. Počínající požár poškodil část linolea na podlaze. Hmotná škoda nevznikla a nedošlo ke zranění osob.