Pondělí 29. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové byli přivoláni k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla v Hradecké ulici v Hradci Králové. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo ke střetu osobního auta Toyota Auris a nákladního vozidla Man.

Hasiči zkontrolovali řidičku osobního auta, která nevykazovala známky zranění. Následně ženu vyšetřili i přivolaní záchranáři. Hasiči zajistili vozidla proti požáru a úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Náchodští profesionální hasiči a dobrovolní hasiči z Červeného Kostelce byli přivoláni k dopravní nehodě osobního vozidla u Olešnice. Při příjezdu hasičů na místo se nacházelo osobní auto Škoda Felície v příkopě, ale nikdo nebyl na místě nehody.

Během několika minut policisté našli řidičku, kterou mezitím kolemjedoucí řidič odvezl do obce. Hasiči zabezpečili auto proti požáru a zkontrolovali, zda nedochází k úniku provozních kapalin.

Jednotka profesionálních hasičů z Hradce Králové – stanice Pražská vyjela krátce po jedné hodině v noci k dopravní nehodě, která se stala v Sedlicích. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že motocykl narazil do plotu. U nehody se však nikdo nenacházel.

Policisté začali pátrat po řidiči motorky, kterého po třetí hodině nalezli. Zraněný muž byl předán do péče záchranné služby a převezen do nemocnice. Hasiči zabezpečili stroj proti požáru a odpojili baterii. Uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem a očistili vozovku.