Středa 8. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Tři jednotky profesionálních hasičů z Broumova, Náchoda a dobrovolných hasičů z Police nad Metují vyjely k dopravní nehodě, která se stala na silnici druhé třídy mezi Českou Metují a Vápenkou. Řidička osobního vozidla z dosud nejasných příčin vyjela ze silnice a narazila do stromu.

Při příjezdu první jednotky na místo byla zraněná žena venku z vozidla. Přivolaní záchranáři řidičku ošetřili a následně převezli do nemocnice. Hasiči provedli u auta protipožární opatření a odpojili autobaterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Profesionální hasiči z centrální stanice Hradec Králové vyjeli k dopravní nehodě, která se stala v hradecké městské části Piletice. Při střetu dvou osobních vozidel bylo zraněno celkem sedm lidí. Hasiči se až do příjezdu záchranné služby postarali o všechny zraněné účastníky nehody.

Po příjezdu několika posádek záchranářů byli všichni zranění předáni do jejich péče a následně převezeni do nemocnice. Hasiči zabezpečili havarovaná auta proti požáru a odpojili autobaterie. Po vyšetření nehody Policií ČR odtáhli obě auta mimo vozovku.