Pondělí 29. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice Hradec Králové byla přivolána k dopravní nehodě, která se stala na výpadovce z Hradce Králové směrem na Býšť. Řidička z dosud nejasných příčin havarovala se svou dodávkou Fiat Diablo, která skončila na boku.

Žena měla chov a v autě převážela několik potkanů. Hasiči zachránili čtyři zvířata a nezraněné je předali majitelce. U havarovaného auta provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Bez zranění se obešla dopravní nehoda, ke které došlo na silnici č. II/501 u obce Lukavec u Hořic. V místě havarovalo osobní vozidlo, které skončilo na střeše v jednom jízdním pruhu. Na místo vyjeli profesionální a dobrovolní hasiči z Hořic, kteří odpojili autobaterii a uzavřeli přívod plynové nádrže u auta.

Z havarovaného vozidla neunikly žádné provozní kapaliny. Hasiči na místě řídili dopravu a po vyšetření nehody převrátili vůz zpět na kola a odklidili z vozovky střepy a plastové části.

Jedna osoba byla zraněna při nehodě osobního vozidla u obce Bydžovská Lhotka. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Nového Bydžova. Po příjezdu jednotky na místo bylo zjištěno, že se osobní auto nachází převrácené v poli. Řidička byla zraněna a převezena záchrannou službou do nemocnice.

Hasiči provedli u vozidla protipožární opatření a odpojili autobaterii. Místo si převzala Policie ČR a jednotka se vrátila zpět na základnu.

K dopravní nehodě osobního vozidla vyjeli profesionální a dobrovolní hasiči z Náchoda na silnici u Kramolny. Řidič dodávky Renault Kangoo z dosud nejasných příčin vyjel ze silnice a převrátil se na bok. Při příjezdu hasičů byl v péči záchranné služby.

Hasiči u havarovaného auta odpojili autobaterii, po dobu vyšetřování řídili v místě dopravu a následně vytáhli dodávku z příkopu. Příčiny nehody šetří Policie ČR.