Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Královéhradecký kraj

Na silnici č. 286 v katastru části Železnice – Těšín odstranili následky dopravní nehody dvou osobních vozidel profesionální hasiči z Jičína a JSDH Železnice. Při události došlo ke zranění dvou osob, obě byly předány do péče zdravotnické záchranné služby.

Hasiči zabezpečili místo události a zajistili havarovaná vozidla. Na místě zůstala následně dobrovolná jednotka, která pomohla s usměrňováním dopravy a odtahem jednoho z vozidel mimo komunikaci.

V katastru části Česká Skalice – Spyta havaroval na silnici vedoucí kolem Rozkoše osobní automobil, zůstal mimo komunikaci. Na místo události přijeli profesionální hasiči ze stanice Jaroměře, dvoučlenná posádka byla mimo nabourané vozidlo.

Obě osoby si převzala do péče zdravotnická záchranná služba. Hasiči zabezpečili automobil, odpojili u něj akumulátor a zkontrolovali ho na únik provozních kapalin. Místo zásahu si poté převzali policisté, pro havarovaný vůz přijela odtahová služba.

K dopravní nehodě osobního a nákladního automobilu, která se stala na silnici č. 33 v katastru obce Lochenice, vyjeli profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská. Osobní vůz narazil zezadu do nákladního a skončil pod ním. Jednu osobu si převzala do péče zdravotnická záchranná služba.

Komunikace byla zpočátku neprůjezdná, následně byl provoz řízen kyvadlově. Hasiči zabezpečili místo události, zajistili osobní vůz, odpojili u něj akumulátor a poté byl naložen na odtah. Nákladní automobil byl ponechán mimo komunikaci. Jednotka se postarala o úklid vozovky a vrátila se zpět na stanici.